Mit første maleri til de hjemløse

forslaget skulle ramme romalejre, men får konsekvenser for de hjemløse

Anni & Stine
Ingen tvivl om de romaner der slår lejre op i parker og andre offentlige steder, skal ud af landet, og havde en bøde.
Men at regeringen nu vil  varslede forbud mod ’lejre’ på offentlige områder gennemført administrativt. Det kan gå ud over hjemløse gadesovere også bliver kriminaliseret.
Venstres retsordfører siger til Information, at forslaget skulle ramme romalejre og lignende men det vil også få en
konsekvens for de hjemløse .
Når de svage bliver gjort svagere!
 
Normalt bevæger jeg mig ikke så meget ind i den politiske verden og kommentere på alverdens love, regler og stramninger om det ene eller det andet.
Men efterhånden berøre det mig så meget at jeg bliver nødt til at komme ud med min irritation
Hvad er nu det for noget?
Hvorfor er det alle de svage der skal jagtes? 
Der udtales blandt meget andet at de hjemløse jo bare kan tage på Herberg, jaaaa, det kan nogle måske godt, men langt fra alle.
Der ofte de hjemløse ikke kan få en seng på Herberg , og hvad med dem som har dyr? som ikke har adgang  til at komme med på Herberg.
Der er jo mange hjemløse som har en tro følgesvend som foreksempel en hund. Hvor skal de tage hen?
Maja Løvbjerg Hansen  kalder forslaget »en kriminalisering af fattigdom, af fattiges hverdagsaktiviteter og af hjemløshed«. 
Vi oplever årligt sager med, at folk fryser ihjel. Hvis man ikke må sove flere sammen i offentligheden, er konsekvensen, at man sover alene, og at man trækker sig tilbage i baggårde og lignende. Og så er der altså ikke nogen, der ser én, hvis man er ved at fryse ihjel. Det handler om sikkerhed – særligt kvinder, der sover ude, vil rigtig gerne sove sammen med andre, så de ikke ligger alene
Jeg synes virkelig at det efterhånden er et dybt uempatisk folketing vi har os. De sidder trygt og godt og træffer deres beslutninger uden overhovedet at prøve at forstå hvad det er der sker. Det er ikke alle mennesker der er stærke nok til at klare de forventninger og krav som samfundet stiller og derfor er der altså nogen som må kaste håndklædet i ringen og melde sig ud.  de taget et valg at leve frit som muligt ,  skulle vi ikke kunne give plads til det 🙁
Hvor er omsorgen, forståelsen og næstekærligheden efterhånden henne i vores samfund? 
Det kan da godt være det måske ikke er de danske hjemløse de ønsker at ramme, men de kan bliver ramt i ligeså hård grad som de udenlandske. Det samme med kontanthjælpsloftet og jagten på de enlige forsørgere, der er det nok heller ikke den enlige mor med tabt eller nedsat arbejdsevne de ønsker at ramme, men måske nærmere indvandrefamilierne. Men det er i og for sig ligegyldigt, svage mennesker bliver gjort endnu svagere!
Folk mister da efterhånden håbet i det her samfund, hvor er det dog dybt tragisk!
Håber virkelig vi en dag kan få empatien tilbage, og tænke ud af boksen 🙂
kæmp knus Anni
Her et af de første malerier jeg har lavet blev givet til de hjemløse ” En varm seng “
Mit første maleri til de hjemløse
  1. 2017-05-03 00:34

    Pretty section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I will be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.

  2. 2017-05-28 14:49

    If you can’t convince, confuse!

Din kommentar