img_2801

Stine og baby’s V-blog fra hospitalet…

Anni & Stine

Godt nytår allesammen. Håber I havde en skøn aften igår. Jeg var bare hjemme og hygge med baby, kunne ikke overskue noget da jeg gerne vil indrømme at det er en ordentlig mundfuld at blive mor. Trods hænderne fulde har jeg endelig fået redigeret min blog fra hospitalet. Håber I kan lide den…undskyld ingen makeup og tudetur!

Klik på “play” for at se den, og hvis du vil kommentere så skal du lige fortsætte med at klikke ind på YouTube for at få mere info om videoen samt komme til kommentar felten. Kys fra Stine

Og ja jeg havde Her & Nu med til fødslen. Hvis ikke du fik set det i bladet, så er der stadig en artikkel og billeder på Reality Portalen. Klik HER!

img_2801
Foto Michael Stub
  1. 2017-03-19 20:11

    Great site. Thank you for your time in helping me understand on the matter.

Din kommentar