Tina Vildbrand

Tina Vildbrand

Anni & Stine

Tina Vildbrand  .

Vi har fornøjelsen at tale med Tina Vildbrand

Vi skal tale lidt om julen, og det er jo ikke alle der har gode minder, når snakken falder på julen , Tina fortæller om hendes barndom, vi skal tale lidt om Robinson hvorfor hun har været med to gange, og hvad skete der ? hvad er hendes holdninger til den nye præsident 🙂 og  hvad er den mest ekstreme opdatering hun har lagt på facebook ?

 

 

Info om Tina . Jeg en en super frisk pige i sin bedste alder.
Jeg er en drengepige, muskuløs byggede, fysisk stærk og spring fuld af energi.
Har masser af selvtillid og er ( næsten ) med på den værste.

CV i tv verden :Helvedes køkken 2009 – Robinson 2011 – samt den nyeste Robinson 2016 . Hjælper i 4 stjerners middag 2011. Det bliver en fest når  Tina skal forklare hendes holdninger til den nye præsident 🙂

  1. 2017-04-21 08:02

    Thanks for your post. Another thing is that just being a photographer consists of not only trouble in taking award-winning photographs and also hardships in getting the best dslr camera suited to your requirements and most especially situations in maintaining the caliber of your camera. This really is very accurate and apparent for those photography enthusiasts that are in to capturing the particular nature’s captivating scenes — the mountains, the actual forests, the wild or even the seas. Visiting these exciting places surely requires a photographic camera that can live up to the wild’s severe area.

    corpuschristionlinedefensivedriving.com

  2. 2017-05-09 15:46

    Great ¡V I should certainly pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all tabs and related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task..

Din kommentar