Fik en blokering på 24 timer i dag d.28.12.2016

Anni & Stine
Tak for hjælpen !!!! Pyt med en blokering
Fik en blokering på 24 timer fra Facebook  i dag onsdag  d.28.12.2016
Som i kunne læse på min facebook  i går , var jeg så uheldig at rende ind i en af de utallige svindlere der findes på nettet. Derfor vil jeg gerne lige gøre opmærksom på at jeg lavede opslaget for advare andre imod ham. Facebook fjernede opslaget, og jeg fik en blokering på 24 timer,  men mit budskab, nåede igennem alligevel.
Ekstra Bladet skrev om svindlen i går, en masse søde facebook venner samt mine personlige venner har skrevet utallige beskeder til ham på facebook. Det hjalp i går kl 16  fik jeg pengene retur og de er i dag gået ind på min konto
Jeg vil gerne lige takke alle de søde mennesker som skrev til mig, delte mit opslag og som hjalp mig, det er jeg virkelig taknemmelig for.
Det hele er nu i orden men jeg håber inderligt at denne mand har fået sin lærestreg.
Det er aldrig i orden at snyde folk uanset hvilken situation man befinder sig i.
Knus Anni
  1. 2017-05-02 23:58

    Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a little bit, but instead of that, this is magnificent blog. A fantastic read. I’ll certainly be back.

Din kommentar