Glædelig Jul 2016

Anni & Stine

Glædelig jul 🎉🎄🎁👪🎅

I morgen sker det endelig dagen i morgen står for de fleste i familiens og traditionernes tegn. Jeg glæder mig til i morgen, hvor telefonen for det meste er lagt på hylden, computeren lukket ned og Ipad er slukket (også for børnenes vedkommende) hehe:-) 😎
Vi skal være nærværende og 200 procent til stede.
Vi skal være sammen og nyde hinandens selskab.

Men jeg vil ikke gå på “standby” uden lige at sende denne lille hilsen til alle jer dejlige mennesker. Jeg vil af hele mit hjerte ønske jer en rigtig rigtig glædelig jul. Jeg håber i alle får en dejlig aften og vil nyde den i fulde drag.
Jeg vil også gerne sende mine varmeste tanker og knus til dem hvis jul måske ikke er helt som ønsket. <3

Jeg synes det er vigtigt at vi lige husker på, at det altså ikke er alle mennesker der ser juleaften som noget glædeligt, men måske er ramt af sorg, savn eller ensomhed.

Vi skal være glade og taknemmelige for det vi har, og vi skal sørge for at sætte stor pris på de mennesker vi har omkring os. Det husker jeg selv på hver dag <3

Dagen i morgen er ikke en selvfølge, og de mennesker vi har i vores liv må vi for alt i verden ikke tage for givet.
Nyd hinanden og livet.

Det er den største julegave du kan få og den må aldrig blive en selvfølge.

Glædelig jul allesammen.

 

 

  1. 2017-01-02 04:39

    i simply give happened beyond your article also admire him that much. this situation has to be I mean people at once by twitter teach. This is very true, however. I like that a lot. We aptpaciere that you.

  2. 2017-04-21 07:21

    I have seen that right now, more and more people are attracted to camcorders and the issue of picture taking. However, really being a photographer, you will need to first shell out so much period deciding which model of camera to buy as well as moving out of store to store just so you can buy the lowest priced camera of the trademark you have decided to choose. But it does not end right now there. You also have to take into consideration whether you should buy a digital dslr camera extended warranty. Thanks a bunch for the good suggestions I obtained from your website.

    dentononlinedefensivedriving.com

Din kommentar