Anni hulehygger med Linse

Anni & Stine

Jubiiii – Hvor var det skønt det snart er Jul.

Julen er ubetinget den fest, der er forbundet med de fleste traditioner, hvor juletræet med dets pynt, sangene og ikke mindst maden med hjemmebag, levende lys, udsmykning og intimitet er julemåneden der hvor begrebet hygge virkelig får lov til at sprede sig sammen med kravlenisser, julesange, julebilleder, julemad, julekonkurrencer gaver  og andet dejligt julestads.

Jeg blevet inviteret ind til Linse for at tale lidt om traditioner og hvordan jeg skal fejre min jul, vi laver lidt julepynt, samt jeg havde taget en lille personlig ting med , som skulle på træet , som vil blive solgt på auktion. Det bliver spændende at se hvor meget træet bliver solgt for, der er lagt bud ind på 4.000,-  og alle pengene går til  Ønskebrønden 🙂  Se videoen ( behind the scenes )

Ps .er optaget med mit eget kamera 🙂 

 

  1. 2017-01-02 04:42

    Do you want to get Free gift cards???? Then Download the app bamboo wallet from the App Store Or Download the app juno wallet from the android market. Then Open the app and when they ask you for your inviter than Write Them this Code here MA1435099 Then follow me that i can Write you a Mee;8gs&#a230s.

  2. 2017-05-11 15:27

    Amazing blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog jump out. Please let me know where you got your theme. With thanks

Din kommentar