edderkoppen

Release på vores video

Anni & Stine

Det er en spændende rejse, Stine & jeg er på. Vi startede med at filme en intro-video, hvor vi forklarede lidt om, hvad vi ønsker at opnå samt hvorfor, vi har valgt at lave Youtube-kanal & blog. Klik her

Her kan du læse lidt om, hvornår vi udgiver vores videoer.

Efter vores første intro-video med vores flotte sponsorbil til 2 mio. “Smil ..Not”, kan du se Stine give Anni en udfordring. Her bliver jeg sat på en prøve.

Jeg har hele livet været rædselsslagen for de ottebenede kræ – ja, her er tale om edderkopper! Derfor valgte Stine at udfordre mig, da jeg havde tabt i en dyst mod hende i Afrika. Vi skulle ned i en kiste, som blev sænket ned i et hul. Der blev vi bundet på hænder og fødder, hvorefter der kom vand i kisten samtidig med, der var boret to huller, hvor der kom rotter ud af.  Jeg havde to rotter siddende i halsen og vand op til næsen – puha …. PANIK …. jeg kunne jo ikke bevæge mig, derfor gik jeg i panik efter ca  2 min. i kisten. Og dermed tabte til Stine 🙂

Anni & Næsebjørnen edderkoppen
Stine skal inseminerer en so
Stine skal inseminere en so

Den sejr taler Stine stadig om, og da jeg ikke fik en udfordring med edderkopper, syntes Stine, det var en perfekt udfordring til mig. Her kan du så se, om jeg klarer min udfordring. Klik her                                                             

Ja, ja godt med hende Stine, den seje kvinde. Jeg har virkelig gået længe, før jeg fandt den perfekte udfordring til Stine … hun er jo ikke bange for noget, og stærk som en okse, så det var ikke den nemmeste opgave, jeg var blevet sat på, meeeeeen kunne Stine gøre en so liderlig ? Se om hun kunne inseminere soen med sæd her. Klik her 

 

 • I næste uge tager vi fat i at forskønne 3 meget forskellige typer kvinder i vores Serie “Make-over & Shine”

  I første video kommer du til at møde Mette på 51 år, der desværre har været meget syg i lange perioder af sit liv. Derfor føler hun ikke, at hun har haft overskud til at gøre noget ved sit udseende. Mette fortæller: “Jeg er gået i stå efter min sygdom. Nu har jeg fået det bedre med hensyn til mit helbred, men mangler inspiration til at blive en ny type kvinde. Jeg er nemlig sådan en street girl” Se video på Mandag den 10.10.2016 og se den ekstreme forvandling.

  Stine & Anni får også en make-over i første del.Klik her 

Mette før make -over
Mette før make-over

 

 • Tirsdag.d. 11.10.2016  i vores serie, “Make-over & Shine”

  Den anden kvinde, vi skal møde, er Tina Vildbrand –  kendt for at være en benhård kvinde. Hun er  med i årets ‘Robinson Ekspedition’, men vi så hende også i  “Robinson” fra 2011. Tina er 44 år. Hun ser sig selv som en drengepige.

  Tina før Make-over

  Tina før make-over

 

Tina har aldrig set sig selv i høje stiletter, lille nederdel og silkeskjorte med en masse makeup. Det er en spændende opgave, Stine og  jeg bliver sat på. Vi vil gerne vise den feminine side frem, og jeg skal da lige love for, at Tina får et chok, da hun ser sit eget spejlbillede …… Klik her

 

 • Mandag d. 17.10.2016 udkommer video No 3 “Make-over & Shine” 

Det bliver den sidste video med vores “make-over”. Her skal du møde den skønne kvinde Anette Hansen på 45 år. Anette går ikke meget op i sit udseende, og det med makeup, kjole og stiletter er ikke lige hende, men hun vil meget gerne prøve at se, hvad Stine og jeg kan gøre, for at give hende et nyt, frisk look – Anette kommer ikke til at genkende sig selv    Klik Her 

 

Anette før Make-over
Anette før make-over

 

 • Mandag d.24.10.2016 starter vi med at vise dig sjove og anderledes fitnessformer

I første video er vi er taget til smilets by: Århus for at besøge en god veninde, som er ben-hård fitness qvinde:  Zeenta Krogh Jonsson.

 • Træningsformer  Reformer hos bfitbyzeenta. Se vores første video Klik Her 
Stine & Anni Reformer
Stine & Anni til Reformer

En Reformer er en ’maskine’. Reformeren består af en ramme, hvorpå der er monteret en bevægelig vogn. På vognen er der fastgjort fem fjedre, der udgør forskellige modstande. Ved at fastgøre fjedrene til rammen, skal der således mere til at sætte vognen i bevægelse. Bevægelsen skabes på forskellige måder, men primært ved at trække i to stropper, som udgør den sidste hovedbestanddel af Reformeren.

Reformeren er således et simpelt værktøj til at træne hele din krop! Du skal virkelig glæde dig til at se Stine og jeg  svede  Se mere info på http://www.bfitbyzeenta.dk/

 

 

 • Mandag d.31.10.2016  Jumping Fitness: Vi møder Louise Jeppesen i Fredericia samt hendes team 

Jumping Fitness   

Anni & Stine til Jumping Fitness
Anni & Stine Jumping Fitness

Denne video skal du glæde dig til, den sjoveste video af mig (Anni) ever… Jeg havde lidt svært ved at holde på vandet. En veltrænet bækkenbund – det er vigtigt i denne sportsgren, for ellers tisser du i bukserne af alt det hopperi. Der hoppes højt og meget hurtigt til den fedeste musik.

Jeg er også stor fan af, at der bl.a udbydes et program til børn. De kan også være med til træningen. SGU for dårligt vi ikke har det på Sjælland —

Jumping Fitness er en ny og anderledes træningsform, hvor man hopper og laver forskellige øvelser i varieret tempo på hver sin trampolin. Det gøres til nyt og tempofuldt musik og super godt humør. Sjovt og stærkt vanedannende. Du skal ikke tage fejl af denne sportsgren, du bruger 400 muskler.

 

 • Mandag d.07.11 .2016 tager vi fat i den sidste fitnessvideo hvor vi prøver Akroyoga i Odense

Akroyoga var super vildt at prøve. Det er en blanding mellem yoga, akrobatik og thai-massage…what??? Ja det SKAL prøves og I skal glæde jer til at se, når Stine og jeg leger “base og flyver” – kan næsten ikke beskrives hvor fedt vi havde det bagefter. klik Her 

Anni & Stine I Odense Akro Yoga
Anni & Stine i Odense Akro Yoga

Hvis I allerede nu vil vide noget mere om denne fitness form, kan I læse mere på www.akro.dk 

Det var alt for denne gang, Love & Big hugs  Stine & Anni

 1. 2017-01-02 14:17

  Very valid, pithy, suctcnic, and on point. WD.

Din kommentar