På stranden

Om Anni

Anni & Stine

Velkommen til min blog

Personlige oplysninger:

Jeg er mor til to piger: Victoria på 6 og  Isabell på 14 .

 

Jeg har nu været en stor del af medierne siden 1999, hvor jeg for første gang poserede let påklædt i Playboy’s Books of Lingerie.

Jeg har medvirket i en masse sjove ting på tv og reklamefilm de sidste 15 år f.eks. Taxi, Dit hjem i vores hænder, Anni og Erik goes to Hollywood, Til middag hos, I am a celebrity get me outta here,  Sandheden om sladder og Live fra Bremen.

Jeg elsker at være kreativ. Jeg bruger min fritid på at male, samt holde mig i form, nyder også en ridetur i skoven

Min kunst

anni fønsby på hest ridning foensby anni skovtur hygge

Jeg har rejst hele verden rundt for at finde spændende skomærker, som ikke blev præsenteret i Danmark. Jeg har haft sko-forretningen “Cavalli Shoes” på Store Kongesgade, solcenter på Købmagergade, Skønhedsforretning, designede min egen smykkekollektion Vashalijewels, hjemmeside med med sunde madopskrifter, samt skribent for BT. Salgs & marketingchef i et vikar bureau.

I øjeblikket bruger jeg alt min tid på FeedomMedia

 

Min sko butik
Cavalli skobutik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg er kvinden, der har været rundt om blokken mere en gang – faktisk rigtig mange gange. Jeg er kvinden, der har tabt nogle kampe og vundet nogle krige. Jeg er dømt og kasseret, men jeg står her endnu.

Jeg har en masse på hjertet, og jeg har intet imod at være anderledes…  Er en livsnyder, der elsker kreativitet, og jeg får mindst et par skøre indfald om dagen.

Min blog handler om alt mellem himmel og jord. Du kan få inspiration til alt – lige fra mad, livstil, make over, udfordringer, samfundsmæssige holdninger, eller bare gode idéer, jeg pludselig finder på.

Jeg håber, du bliver i godt humør af min mine indlæg, som er fyldt med humor og underligheder – samt lidt at tænke over.

Du er velkommen til at følge mig  på facebook  og  på min instagram

Hugs & love Anni

 1. 2017-01-02 15:15

  Per rimanere in tema… era sì un gran bel pesce d’Aprile, ma chi l’ha presa per vera e l’ha messa su internet è proprio un tonno! Ha abboccato come niente, amo lenza e galelggiante, e adesso Paolo l’ha pescato nel bel mezzo di questa figura barbina. Speriamo solo che gli indirizzi della catena non cadano nella rete di qualche spammer…

 2. 2017-07-21 07:04

  Hej Anni
  Jeg er vild med dine malerier!
  Udstiller du dem nogle steder? eller har du en hjemmeside hvor du udstiller/sælger dem ?

  Med venlig hilsen
  Leah Collin

Din kommentar