krystalgeode

Øksnehallen 2016

Nicolai

Jeg kommer sgu altid hjem med nogle sten fra en helsemesse. Jeg ved ikke meget om krystaller, men jeg ved bare, at de godt må stå hjemme hos mig. Hvis jeg er der flere dage må jeg kun købe én om dagen. Det er sådan en regel jeg har – ellers går det galt. Så jeg nøjedes med en 30 kroners investering i et stykke forstenet træ den ene dag.

forstenet-trae

“Ja, det hjælper godt på at finde et rodnet”

Dang! Den sad, har sgu haft svært ved at gøre et lejlighedsprojekt helt færdig, så jeg lod mig frivilligt manipulere og fortrylle af det brogede stykke sten. Min skepsis blev dog hurtigt aktiveret og jeg bad om et decideret bevis for, at det i virkeligheden var et forstenet stykke træ.

“Jeg ved ikke hvad det er for et træ, men du kan se helt tydeligt lige her, linierne…”,

… og pegede et sted på stenen, som i virkeligheden bare lignede sten. Men jeg legede med, nikkede anerkendende med et alvorligt og indforstået blik og takkede for beviset. Og her stod jeg så med et fossil, flere millioner år gammelt skulle det jo være.. det er der sgu noget fascinerende over. Jeg elsker mit nye stykke træ.

krystalgeode

Og ikke nok med det, jeg fik også en geode. 40 kroner. Det er ord har jeg brugt selvsikkert mange gange siden jeg lærte det i lørdags. Og så vidt jeg ved, så er det en lukket sten, som er flot indeni. Og dem kender jeg jo godt. De har til alle tider været mine yndlingssten. Jeg vidste bare ikke, at det hed en geode.

  1. 2017-01-03 00:29

    Graça,adorei o texto. De uma forma divertida, você nos faz pensar a que ponto as pessoas podem chegar para estar à frente. Acredito que isso sempre existiu, mas, agora, parece que está potilcianezado pelo acesso às novidades a um simples clique.Abs.

Din kommentar